Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Zöldség

Fűszeres saláta mix 250g 2. osztály

Némélyik levélen található pár lyuk. A csomag 250 gr. A keverék több fajta levélzöldet tartalmaz: két fajta Pak Choi – aranysárga és fehér; Misuna vagy Mizuna – a rukkolához hasonló , szabdalt levelű saláta; Tatsoi; Görög zsázsa; két fajta vörös levelű Mustár Vegyszermentes termesztett.  

900 Ft800 Ft / csomag
3200 Ft/kg

Hónapos retek

Friss ropogós, némelyik enyhén csipős. 5-6 db gömb- és hosszúkás alakú (francia reggeli) retek is lesz a csomóban. Átadás napján szedjük.

500 Ft / csomag
100 Ft/db

Lestyán

450 Ft / csomó
450 Ft/csomó

Makói fokhagyma 1 kg

2900 Ft2750 Ft / kg
2750 Ft/kg

Mángold 250gr

 250 gr egy csomag. Az íze a spenóthoz hasonló, de annál erőteljesebb. A levelekből általában a spenóthoz hasonló főzeléket készítenek, a levélnyelek pedig a spárgához hasonlóan használhatók fel. Ezenkivűl lehet még levesekbe, köretebe és tésztás ételekbe tenni.  A mángoldnak magas az A-, B1-, B2- és C-vitamin tartalma, ezen kívül cukrot, pektineket, szerves savakat (oxálsav, almasav, citromsav), foszfort, káliumot, kalciumot, vasat és magnéziumot tartalmaz.

600 Ft / csomag
2400 Ft/kg

Napraforgó Minisaláta (10dkg)

Napraforgó A napraforgó hajtás gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, magas a vas, réz, kalcium, magnézium, jód, foszfor, cink, kálium, mangán, és fluor tartalma, és jelentős a niacin és antioxidáns tartalma. Gazdag  sszenciális sírsavakban, linolénsavban. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Piros retek

Vegyszermenres.  

290 Ft / csomó
290 Ft/csomó

Retek Minisaláta (10dkg)

Retek Természetes antibiotikum, felső légúti megbetegedések rendszeres mini saláta fogyasztása esetén elkerülhetőek, kezdeti stádiumban megfoghatók, vértisztító, hő termelő, ami az ízületi problémák esetén segíthet. Fogyasztásakor sok folyadék bevitele ajánlott. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Rukkola 250 gr.

Vegyszermentes termesztésből származó leveles zöldség

900 Ft800 Ft / csomag
3200 Ft/kg

Sárgarépa 3 kg

   

1400 Ft / doboz
466.67 Ft/kg

Spárga zöld, 50 dkg

Vegyszermentes.

1450 Ft / csomag
29 Ft/dkg

Spenót 250 gr

Nagy- és középes meretű, vékony, ropogos levelű spenót. Főzeléknek és salátának, szendvicsre is tökéletes. 250 gr-s kiszerelésekben.

1000 Ft800 Ft / csomag
3200 Ft/kg