Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kenyér, pékáru

Lekváros-pisztáciás tekercs

Kétféle lekvárból készül, a 100%-os szilvalekvár adja a csavart alapját, de a tetejére teszünk még egy kis meggy-ribizkét, hogy az ízek még jobban harmonizáljanak. Pisztáciával szórjuk meg a tetejét. Egyik legkedveltebb termékünk.

860 Ft / db
8.6 Ft/g
...

Mini ciabatta

Ugyanazt tudja, mint a nagy ciabattánk, csak miniben.

240 Ft / db
2.4 Ft/g

Olívás-paradicsomos bagett

Az olívás-paradicsomos baguette-ünket úgy alakítottuk ki, hogy az utcán sétálva darabokra törhető, a kisgyereknek adható kis darabonként, és mivel ízesített, így már önmagában is élvezhető, feltét nélkül. Összetevők: liszt, víz, só, olíva bogyó, paradicsom.

1070 Ft / db
3.24 Ft/g
...

Pék kenyere

Ez a kenyér egy félbarna jellegű, kovászos kenyér, 30%-ban tartalmaz teljes kiőrlésű lisztet (rozs, alakor és tönköly keverékében - pont úgy, ahogy a Pék szereti :) ). De a legnagyobb különlegessége, hogy a Gere pincészetnek a szőlő és héj-magőrleményét is tartalmazza. Minden liszt hivatalosan bio minősített.

1250 Ft / db
2500 Ft/kg
...

Rozsos bagett

Rozsos baguettünk sem tartalmaz mást, csak lisztet, vizet és sót. 40%-ban teljes kiőrlésű bio rozslisztből készül. 

850 Ft / db
2.58 Ft/g
...

Tönköly kenyér

Tönköly kenyerünk 50%-ban sötét és 50%-ban világos tönköly lisztet tartalmaz. A tönkölybúza tulajdonsága, hogy alacsonyabb glutén tartalmú, jobb a szénhidrát anyagcserének, mindezt a kovásszal csak fokozni tudjuk. 

1400 Ft / db
2.8 Ft/g