Kétféle lekvárból készül, a 100%-os szilvalekvár adja a csavart alapját, de a tetejére teszünk még egy kis meggy-ribizkét, hogy az ízek még jobban harmonizáljanak. Pisztáciával szórjuk meg a tetejét. Egyik legkedveltebb termékünk.
Az olívás-paradicsomos baguette-ünket úgy alakítottuk ki, hogy az utcán sétálva darabokra törhető, a kisgyereknek adható kis darabonként, és mivel ízesített, így már önmagában is élvezhető, feltét nélkül. Összetevők: liszt, víz, só, olíva bogyó, paradicsom.
Ez a kenyér egy félbarna jellegű, kovászos kenyér, 30%-ban tartalmaz teljes kiőrlésű lisztet (rozs, alakor és tönköly keverékében - pont úgy, ahogy a Pék szereti :) ). De a legnagyobb különlegessége, hogy a Gere pincészetnek a szőlő és héj-magőrleményét is tartalmazza. Minden liszt hivatalosan bio minősített.
Rozsos baguettünk sem tartalmaz mást, csak lisztet, vizet és sót. 40%-ban teljes kiőrlésű bio rozslisztből készül.
Tönköly kenyerünk 50%-ban sötét és 50%-ban világos tönköly lisztet tartalmaz. A tönkölybúza tulajdonsága, hogy alacsonyabb glutén tartalmú, jobb a szénhidrát anyagcserének, mindezt a kovásszal csak fokozni tudjuk.