Kitűnő választás hidegtálakhoz, sültek, főtt húsok mellé. 200 g
Különösen harmonikus ízvilágú, kellemesen csípős japán fűszerkeverék, mely sokrétűen használható a konyhában. Szórhatjuk tésztára, párolt rizsre, tojásos ételekre, párolt zöldségekre, ízesíthetünk vele halhoz, húshoz való pácokat, de nagyon finom pédául tonhalkrémes pirítósra hintve is. Egy kis csipetnyi is elég belőle ahhoz, hogy feldobja ételünket. Fő alapanyaga a szárított, őrölt chili (Jalapeno) és fűszerpaprika, melyet finoman kiegészít egy kis gyömbér, narancshéj, szezámmag, szecsuáni bors és pirított alga, így létrejön az "umami élményt" adó ízvilág. 10 g
Savanyított csípős paprikák vegyesen. Főleg kecskeszarv paprikát tartalmaz. 580 ml
Fokhagymával, tárkonyecettel ízesített spenót alapú, pesto jellegű kence olívaolaj és napraforgóolaj keverékében tartósítva. Szuper kenegető pirítósra, grillezett húsokra, halakra, felhasználható péksütemények készítéséhez. 212 ml
Sokak kedvence ez az abbahagyhatatlan szendvicskrém, mely fő alapanyaga a padlizsán és a kápia paprika. 300 ml